avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... SESIZARE ANPC impotriva BCR In luna martie 2022 am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

SESIZARE ANPC impotriva BCR In luna martie 2022 am facut o sesizare catre ANPC referitor ...

In luna martie 2022 am facut o sesizare catre ANPC referitor la faptul ca Banca Comerciala Romana (BCR) nu respecta graficul de rambursare pe care il solicit o data la 3 luni datorita modificarii ROBOR. Sesizarea am facut-o dupa ce am solicitat o rezolvare pe cale amiabila cu BCR. In urma controlului pe care ANPC la facut la banca, reprezentantii bancii mi-au diminuat soldul creditului cu suma reclamata pentru a-mi retrage sesizarea. Dar aceasta situatie sa repetat, BCR la 3 luni micsoreaza valoare rata credit, mareste rata dobanda, total rata ramanand aceeasi, Am facut o noua sesizare la ANPC in luna septembrie 2022 la care nu am primit raspuns, cu revenire pe sesizare in luna noiembrie. Intrebarea este carei institutii sa ma adresez pentru faptul ca ANPC nu a raspuns sesizarilor.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 08:10, 31 Mai 2023
ANPC este in subordinea guvernului.
Puteti adresa o reclamatie directorului ANPC.
Daca considerati ca sunteti nedreptatit in relatia cu BCR,consultati un avocat si actionati banca in instanta.
Multumesc pentru raspuns.
La sugestia dvs am facut sesizare impotriva ANPC-ului la Guvern si chiar mi-au dat curs sesizarii. Acum astept punctul de vedere al ANPC. O sa revin cu raspunsul din partea ANPC.

Multumesc pentru sugestie.

Alexandrarares a scris:

ANPC este in subordinea guvernului.
Puteti adresa o reclamatie directorului ANPC.
Daca considerati ca sunteti nedreptatit in relatia cu BCR,consultati un avocat si actionati banca in instanta.

Cu placere.Ma bucur ca v-am fost de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 2012 am făcut un credit prima casa cu dobânda indexările ... elenasuch elenasuch In anul 2012 am făcut un credit prima casa cu dobânda indexările creditul este in euro ratele mi se opresc direct din cardul de salariu la fiecare sfârșit ... (vezi toată discuția)
Grafic de rambursare estimativ al ratelor? xc xc Am solicitat o reesalonare a ratelor pe 12 luni, timp in care trebuie sa platesc numai dobanda. Cererea a fost aprobata, am fost chemata la banca sa semnez ... (vezi toată discuția)
Sfaturi in semnarea actului aditional la bcr simonanicoletapopescu simonanicoletapopescu Am luat un credit de nevoi personale cu dobanda variabila in anul 2006 pe o durata de 10 ani. Pana in prezent am achitat rata a urcat de la 240lei pana la ... (vezi toată discuția)