avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... daca ai avut grupa pentru conditii deosebite ,la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

daca ai avut grupa pentru conditii deosebite ,la reducerea varstei ...

daca ai avut grupa pentru conditii deosebite ,la reducerea varstei de pensionare se adauga si cei 2 ani? si daca nu,de ce?(intr-un an s-a lucrat doar 21% din timp,iar 79% ai fost liber)
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:13, 10 Ianuarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se cumuleaza reducerile varstei de pensionare. Lucratorii in firme din zona poluatoare au primit grupa de munca. Cei 2 ani se acorda numai persoanelor din zona poluatore care nu au fost salariati in respectivele firme. De ce ? Asa s-a votat legea si este in logica lucrurilor, sa nu primesti de doua ori un drept pentru aceeasi situatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna.Sunt de acord ca nu se cumuleaza grupa cu cei 2 ani, atata timp cit s-a acordat grupa, dar din 01.04.2001, s-a taiat.Care este logica, ca timp de 22 ani (2001-2023),cel ce lucreaza in intreprinderea poluatoare,nu beneficiaza de nimic si cei ce nu lucreaza,beneficiaza de reducere 2 ani ,pentru poluare ?
Numai parlamentul este in masura sa va dea acest raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare trecuta pe ... Barbu22 Barbu22 Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare, trecuta pe lista localitatilor ai caror locuitori beneficiaza de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Cine beneficiaza de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare ... agyoI agyoI cine beneficiaza de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare daca a locuit si lucrat in oras poluat mai mult de 30 de ani.Beneficiaza si cei care au,sa ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca se poate beneficia concomitent de reducerea ... Radu Oprinca Radu Oprinca As vrea sa stiu daca se poate beneficia concomitent de reducerea varstei de pensionare pentru cei care au locuit peste 30 ani in zone poluate cu reducerea ... (vezi toată discuția)