avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La multi ani!Daca dau casa fiului cu act de vânzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La multi ani!Daca dau casa fiului cu act de vânzare cumpărare ...

La multi ani!Daca dau casa fiului cu act de vânzare cumpărare și este căsătorit,trebuie sa vina și soția sa semneze,că este căsătorit?Întreb pentru că ei stau in Spania și au doi copii mici,nu are cu cine să-i lase și ar veni doar băiatul.Sau printr-o procura să poată semna băiatul pentru amândoi?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:42, 7 Ianuarie 2023
Nu e nevoie sa vina și soția. Si nici procura. Chiar dacă semnează doar fiul, fiind căsătorit, apartamentul va fi oricum bun comun.
Atenție însă, că dacă divorțează, apartamentul va fi inclus la partaj.
De asemenea, fiul trebuie sa va achite un preț real, sincer si serios, prin virament bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este mai sigur pentru a nu fi atacat de mostenitori/partaj ... amotnoi62 amotnoi62 ce este mai sigur pentru a nu fi atacat de mostenitori/partaj cu sulta/act de vinzare cumparare/donatie /? (vezi toată discuția)
Apartament in spania, divorț în românia. unde fac partajul? M.S.V. M.S.V. Fiul meu s.a căsătorit în România și, după câțiva ani trăiți în Spania cu soția unde au achiziționat un apartament și alte bunuri, au divorțat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , socrii mei vor sa ne lase apartametul dar vreau contract ... kelly78 kelly78 Buna ziua , socrii mei vor sa ne lase apartametul dar vreau contract de vanzare cumparare ! E clar ca nu le dam bani pe apartament dar cum putem incheia ... (vezi toată discuția)