avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apartament in Spania, divorț în România. Unde fac ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apartament in Spania, divorț în România. Unde fac partajul?

Fiul meu s.a căsătorit în România și, după câțiva ani trăiți în Spania cu soția unde au achiziționat un apartament și alte bunuri, au divorțat tot în România. Unde pot face partajul având în vedere că apartamentul e in Spania și mașina a fost achiziționată cu un împrumut bancar făcut tot acolo ?
Cel mai recent răspuns: M.S.V. , utilizator 19:07, 20 Martie 2025
Partajul se face în Spania.
Avocatul din Spania i-a spus băiatului să facă partajul in România, să aibă scris negru pe alb ce cotă parte deține fiecare soț din bunurile comune, și apoi se poate trece eventual la valorificarea bunurilor comune pt a fi îndestulat fiecare soț conform cotelor deținute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort (bunuri in tara si in spania) doresc sa apelez ... M.S.V. M.S.V. Partaj dupa divort (bunuri in tara si in Spania) Doresc sa apelez la serviciile unui avocat specializat care sa ma reprezinte intr-o actiune avand ca obiect ... (vezi toată discuția)
Divort danielmaxim danielmaxim Stimati domni, va scriu pentru ca am ajuns intr-un impas si doresc un sfat sau chiar o colaborare cu un avocat interesat de cazul meu. Sunt din Sibiu, dar in ... (vezi toată discuția)
Sotia plecata la munca in italia, sotul isi aduce amanta acasa ContSters169673 ContSters169673 Sotii sunt casatoriti de 30 ani, cu 3 baietii majori, ea a fost casnica, dar a avut mostenire de la parinti bunuri imobile pe care le-a vandut, au in comun o ... (vezi toată discuția)