avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... A fost reglementat bacsisul
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

A fost reglementat bacsisul

Buna ziua. As vrea sa inteleg de ce a fost reglementat bacsisul doar in activitatile cu cod Caen de restaurant/bar? La coafor, manichiura/pedichiura, hotel, benzinarii, etc se numeste altfel? Pentru celelalte activitati a ramas in continuare in coada=de=peste?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: restaurantpizzico , utilizator 10:49, 8 Ianuarie 2023
Orice suma suplimentara acordata de catre consumator peste valoarea prestatiei se considera bacsis
Stiu definitia bacsisului, doar intreb de ce s-au luat masuri de colectare si impozitare a lui doar in activitatile restaurant/bar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)
Fisa post manichiurista receptionera administrator ENJOY  BEAUTY ENJOY BEAUTY buna ziua as dori si eu 3 fise de post manichiurista receptionera administrator (vezi toată discuția)
Lmpozitarea bacsisului, declararea banilor proprii si dreptul de a perchezitiona pentru verificare Valias Valias WOW. Tocmai am citit despre aberatia cu impozitarea bacsisului. Pot sa trec peste faptul ca las bacsis unui chelner si 16 la suta ajunge la stat, pot sa trec ... (vezi toată discuția)