avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Persoana care m a ajutat la construirea unei cripte a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Persoana care m a ajutat la construirea unei cripte a fost sanctionatata ...

Persoana care m a ajutat la construirea unei cripte a fost sanctionatata contraventional de primarul comunei cf Legii 50/1991 privind respectarea disciplinei in domeniul executarii si autorizarii lucrarilor de constructii cf art.26 alin 1 lit a si art 11 alin 1 lit.s si Legea 102/2014 cu toate ca in cimitirul respectiv sunt peste 30 cripte construite doar tinand cont de gradul de rudenie si cu bunavointa preotului.
Va rog as dori sa formulez contesatie
Bună ziua, pentru a formula contestatie, va trebui să contactati un avocat din localitatea dvs.care să analizeze procesul-verbal întocmit.
Contestația se motivează în drept și în fapt, în funcție de cele menționate în ea și de modalitatea de întocmire a acesteia.
Nu există modele standard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire socrate111 socrate111 buna ziua.Ce proceduri potrivit legii pot initia in vederea anularii certificatului de urbanism emis precum si autorizatiei de construire de catre primarie, in ... (vezi toată discuția)
Amenda legea 50/1991 constructii raducris77 raducris77 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta contestarii unei amenzi la regimul constructiilor. Speta e urmatoarea: in anul 2008 am construit un ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie ovy ovy pariniti mei au un teren in proprietate ( cu titlu de prorietate ) pe care in urma cu 16 ani ( adik prin 1992 ) au ridicat o constructie insa fara autorizatie ... (vezi toată discuția)