avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o casa din lemn. Vreau sa izolez exterior casa cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o casa din lemn. Vreau sa izolez exterior casa cu vata bazaltica. ...

Am o casa din lemn. Vreau sa izolez exterior casa cu vata bazaltica.
Este nevoie de vreo autorizatie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:01, 11 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu
Pentru interventia pe care o doriti nu este necesara autorizatia de constructie atat timp cat nu schimbati aspectul exterior al constructiei
. Se schimba aspectul exterior, pentru ca din casa cu lemnul aparent devine o casa cu tencuiala decorativa.
In acst caz, trebuie autorizatie? Multumesc

Gasiti in link-ul atasat ce aveti voie sa schimbati la casa fara autorizatie.
www.avocatnet.ro/articol_612...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa zona protejata bucuresti MCV1 MCV1 Am un apartanent intr-o vila, ap meu are geamurile in curtea interioara a vilei. Vreau sa izolez termic un perete , care nu are geam, ornamente etc, este ... (vezi toată discuția)
Cos de fum pe calcan mai inalt i97ccp i97ccp Buna seara, Am autorizatie de constructie, cu alipire la calcan. Nu a fost nevoie de acordul vecinului pentru emiterea autorizatiei. Acum, vecinul vrea bani, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru termoizolatie exterioara imike1 imike1 Buna ZIua Am o casa in mediul rural, ai carei pereti exteriori as dori sa-i izolez termic cu polistiren expandat. Polistirenul si adezivul se vor aplica pe ... (vezi toată discuția)