Buna ziua. As vrea sa stiu daca este vreo lege care sa ma oblige sa nu tai tevile de la CET in conditiile in care am centrala proprie si sunt proprietar al apartamentului.Deasupra mea mai sunt locatari care nu au centrala proprie.
Acum deh!
Vreti sa stricati si ce e bun si la locul lui? Eu am zis de teava care a avut probleme. E o chestiune care se poate discuta si hotari in asociatia de proprietari.
In principiu tevile comune nu se disloca din locul in care sunt montate numai de hatarul unora sau altora, daca aceste tevi nu sunt deteriorate si nefolositoare, cum e cazul infatisat de Dv. in baie.
Interventie moderator
Va rog sa nu mai citati un intreg mesaj care, de altfel, se poate citi imediat mai sus.
@vicpalag
explicati vecinului si celor de la asociatie ca montarea unor aerisitoare la et 2 ar fi atit in beneficiul lui (si-ar face aerisirea ori de cite ori crede de cuviinta si crede ca aceasta este problema pt care nu se incalzesc caloriferele), cit si al asociatiei (ar scuti asociatia de plata tevilor si manoperei pentru inlocuirea tevilor corodate)
Debransare
machiavelli
Buna ziua,
Ma aflu in urmatoarea situatie:
Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)