avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masuri impotriva unui angajator ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masuri impotriva unui angajator ...

Ce masuri se pot lua in cazul unui angajator care te obliga fara nici un fel de hartie sa mergi intr o alta localitate in delegatie iar in timpul acela tu ai un accident de masina. Precizez ca eu nu aveam ce sa caut acolo sa merg in ziua respectiva in delegatie, nu am fost notificat scris sau pe mail eventual. M am ales cu masina praf si cu daune materiale, treaba asta se intampla anul trecut precizez.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:22, 18 Ianuarie 2023
pt a raspunde, apasati pe "raspunde", nu pe "citeaza".
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu nu vad ce masuri sa se poata lua... v-a rugat sa mergeti pt un lucru intr-o parte, daca nu voiati, nu va duceati. Daca ati produs un accident, nu vad de ce ar raspunde seful dvs.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vad de ce ar trebui sa raspunda cineva de daunele de la masina. Chiar daca era masina societății tot dvs răspundeați.
Puteați sa mergeti cu autobuzul, trenul, pe jos etc.
Singura problema este ca ati avut un accident de muncă iar seful va instiga sa nu-l raportați.
Nu a fost accident de munca, initiatorul a precizat ca nu au fost victime... In termeni rutieri vorbim de tamponare, nu de accident.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
DinuX, utilizator
Daca era puțin de mers, mai folosești și mașina personală. Daca era o distanta mai mare să intrați în horă asta fara sa fie decontat drumul, e de neînțeles. Și cum ați fost pontat prezent, dacă aveți poate și un proces verbal emis de poliție. Înseamnă că nu erați la munca! Iar dacă accidentul s-au produs din vina Dvs. Șeful Dvs va putea recupera avariile cauzate la mașină.

Alte discuții în legătură

Accident rutier in timpul programului cu masina personala OanaRo OanaRo Buna ziua, Angajatul isi foloseste masina personala (la solicitarea superiorului) in interes de serviciu. Nu merge singur, in masina se mai afla minim 2 ... (vezi toată discuția)
Conflict la locul de munca eugeniacristina eugeniacristina Buna ziua!Sunt salariata Spitalului Clinic de Chirurgie OMF Prof.Dr.Dan Theodorescu din Bucuresti,in cabinetul in care imi desfasor activitatea medicii au un ... (vezi toată discuția)
Accident in drum spre casa dupa terminarea programului nobody_else91 nobody_else91 Buna ziua, Lucrez la o companie privata si fac naveta cu masina personala. In drum spre casa(dupa terminarea programului) am avut accident fara victime doar ... (vezi toată discuția)