avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua! Am platit un avans de 4900 RON la o firma ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua! Am platit un avans de 4900 RON la o firma de consultanta ...

Buna ziua!
Am platit un avans de 4900 RON la o firma de consultanta pentru fonduri nerambursabile pentru programul de Start-up Nation 2022 iar firma de consultanta m-a ajutat cu deschiderea firmei (SRL), apoi le-am oferit toate informatile cerute de acestia. Din cauza unui email la care nu le-am raspuns, acestia nici macar nu m-au inscris la programul pentru care am platit avansul, mentionez ca era vorba despre un email cu un fisier word in care erau niste intrebari actualizate, primele intrebari le-am trimis deja iar in a doua lista erau multe dintre intrebarile initiale si cateva intrebari noi, asta a fost singurul email la care nu am raspuns. Dupa acel email la care nu am raspuns nu am primit nici un fel de reminder, nici un telefon pentru a trimite informatile cerute. Se poate sa imi recuperez legal banii din avans? Practic am platit un avans pentru un serviciu pe care nu l-am primit.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 15:31, 12 Ianuarie 2023
Se poate recupera avansul, cu o analiză atentă a contractului de consultanță pentru finanțare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile tudorolimpia tudorolimpia Buna ziua eu am deschis o firma srl cu cod CAEN 1392 si doresc sa iau fonduri nerambursabile (vezi toată discuția)
Fonduri europene IAndra04 IAndra04 Bună ziua. Doresc să aplic pentru fonduri europene, iar firma de consultanță îmi cere un avans de 1500 de euro și 7% la final din valoarea proiectului ... (vezi toată discuția)
Buna. in anul 2020 am înființat o societate in vederea obținerii ... andrea0810 andrea0810 Buna. In anul 2020 an înființat o societate in vederea obținerii de fonduri nerambursabile pt Start up Nation. Am ales o firma de consultanta. Nu știu ... (vezi toată discuția)