avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire la angajator si la banca
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire la angajator si la banca

Buna ziua.
Am o poprire de la ANAF care a fost pusa atat pe contul bancar cat si la angajator, iar in conditiile acestea ar urma sa mi se traga bani din ambele parti. Cei de la ANAF mi-au spus ca pot sa merg la banca cu o adeverinta de la angajator care sa constate faptul ca firma imi retine deja 1/3 din salar si nu mai e nevoie ca si banca sa o faca, iar cei la banca mi-au spus ca nu pot sa nu imi retina 1/3 din banii care intra pe cont fara un ordin de la popritor (in cazul acesta, ANAF), ordin pe care cei de la ANAF nu vor sa il emita. Ce pot sa fac in cazul acesta ca sa nu imi fie retinuti banii si de catre angajator, si de catre banca?
Cel mai recent răspuns: Valeriu cnx , utilizator 09:37, 16 Martie 2025
vb la angajator sa nu va mai trimita banii pe cont sau faceti contestatie la executare, contactati un avocat.
ordin pe care cei de la ANAF nu vor sa il emita.

sa va dea in scis.
Puteti face plangere penala pt abuz in serviciu.
Bună ziua!!ați rezolvat cumva treaba cu oprirea.si daca da cum?Și de exemplu daca îți opresc și banca și angajatorul bani,logic ar trebui sa termini mai devreme cu datoria.bani nu merg la același opritor?întreb că trec printr-o asemenea situație și nu știu ce să fac!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dificultati la ridicarea popririi selected selected Buna ziua. Am o problema cu bancile :D . Am poprire pe contul curent pentru un titlu executoriu. Angajatorul a primit si el titlul executoriu si mi-a retinut, ... (vezi toată discuția)
3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)