avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Ce se poate intampla daca nu platesti o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Ce se poate intampla daca nu platesti o factura in ...

Buna ziua,

Ce se poate intampla daca nu platesti o factura in Germania ? O cunostinta de a mea a stat in spital in Germania anul trecut , 7500 RON de plata , dar nu a platit inca. Firma i-a dat banii pentru factura pentru a o plati, dar respectivul a suferit un accident la cateva zile distanta si a folosit acei banii pentru acel incident. A spus la angajator ca va plati factura in urmatoarele luni , acesta a fost de acord, acum situatia e neclara. Inculpatul daca pot spune asa va plati acea factura dar va mai dura 2-3 luni. Momentan e din nou la lucru in Germania.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:39, 13 Ianuarie 2023
Autoritatile din Germania pentru recuperare sume vor informa oficial autoritatile competente din Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte neplata factura spitalizare in germania tuxum tuxum Buna ziua, Am o cunostinta care a fost in Germania si a lucrat la negru. Undeva la inceputul sederii ei acolo a fost implicata intr-un accident rutier (era ... (vezi toată discuția)
Am o cunostinta care a lucrat la negru anul trecut in germania ... Ana-Maria Zaharia Ana-Maria Zaharia Am o cunostinta care a lucrat la negru anul trecut in Germania si a avut un accident ce a rezultat cu ruperea unui picior. A fost dus la spital acolo si dupa ... (vezi toată discuția)
Proces civil Alex2018 Alex2018 Buna ziua,de curand am.avut un accident .eram in masina cu fratele mei si am pierdut controlul volanulul si ne-am rasturnat in sant.Fratele meu a declarat la ... (vezi toată discuția)