avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Întrebare:pentru un contract part time de 7 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Întrebare:pentru un contract part time de 7 ore ce ...

Buna ziua.Întrebare:pentru un contract part time de 7 ore ce salariu trebuie platit(este o suma calculată în functie de salariul minim,sau se plateste orice sumă agreată intre angajat și angajator?).Care sunt costurile platite de angajator în acest caz?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:13, 14 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Minim 2625 lei brut

Detalii costuri
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

900 net - part time, 4 ore. - cat este salariul complet? fergus fergus E vorba, de fapt, de un loc de munca de 8 ore, pentru care abia, abia s-a stabilit salariul net de 900 lei - fiind, cica, o asa zisa \"perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca angajez pe cineva part time cu program 2 ore, ... mariustz mariustz Buna seara, Daca angajez pe cineva part time cu program 2 ore, ce taxe dau la stat si care este salariu minim ce trebui sa-l primeasca angajatul? Nu am ... (vezi toată discuția)
Angajat student cu salariu minim pe economie simplysurprising simplysurprising Buna ziua. Caz concret: doresc sa angajez cu contract de munca si salariu minim pe economie bona mea, eu fiind o mama care dispune momentan de indemnizatia ... (vezi toată discuția)