Avocat Neagu Elena 
	    	Avocat

Avocat Neagu Elena 
	    	Avocat	    

Avocat Neagu Elena, Avocat
 Avocat Neagu Elena, Avocat 	
			 Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			~ final discuție ~
 sictiran	                   

Divortul s-a pronuntat cu acordul partilor si incredintarea copiilor mamei. 
Apartamentul este bun comun cu contributia exclusiva a sotului insa, ... (vezi toată discuția)
	                    sictiran	                   

Divortul s-a pronuntat cu acordul partilor si incredintarea copiilor mamei. 
Apartamentul este bun comun cu contributia exclusiva a sotului insa, ... (vezi toată discuția)

anamarianastase	                   

Sunt casatorita de 5 ani si impreuna cu sotul meu ne-am mutat de o jumatate de an in apartamentul lui primit inainte de casatorie. Pana acum am stat in chirie ... (vezi toată discuția)
	                    anamarianastase	                   

Sunt casatorita de 5 ani si impreuna cu sotul meu ne-am mutat de o jumatate de an in apartamentul lui primit inainte de casatorie. Pana acum am stat in chirie ... (vezi toată discuția)

maria0802	                   

M-am inteles cu sotul meu sa divortam de comun acord, iar partajul sa-l facem la notariat. Acum el s-a razgandit, sfatuit probabil de rudele lui, si m-a dat in ... (vezi toată discuția)
	                    maria0802	                   

M-am inteles cu sotul meu sa divortam de comun acord, iar partajul sa-l facem la notariat. Acum el s-a razgandit, sfatuit probabil de rudele lui, si m-a dat in ... (vezi toată discuția)