avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Casa fără autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Casa fără autorizatie

Bună. Am început să construiesc o casă (sunt la stadiul de acoperiș) în regim propriu, pe un teren intravilan, categoria vii fără să am vreo autorizație sau proiect. Întrebare: având în vedere ca primăria de care aparțin nu are urbanist, care ar fi pașii pe care ar trebui sa i urmez pentru a întra în legalitate?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:01, 17 Ianuarie 2023
Pentru a intra in legalitate realizati proiect tehnic in baza caruia solicitati eliberarea de autorizatie de constructie si certificat de urbanism la serviciul urbanism din cadrul primariei judetene

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)
Modificare balcon diana1972 diana1972 Buna ziua , locuiesc la parterul unui bloc si in urma cu 14 ani am construit un balcon in afara apartamentului.As vrea sa stiu daca sunt pasibila de amenda ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)