avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am un angajat, pensionar pe caz de boala grd III, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am un angajat, pensionar pe caz de boala grd III, angajat cu ...

Am un angajat, pensionar pe caz de boala grd III, angajat cu 4 ore, are si grad de handicap mediu, definitiv. La un salariu de 1500 de lei la 4 ore, adica minim pe economie, cum i se platesc contributiile? La nivel de 1500, cat ia, sau la nivel de 3000?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:17, 18 Ianuarie 2023
Angajatul se incadreaza la legi speciale,el neavand voie sa lucreze mai mult de 4 ore.Deci contributiile i se vor opri din cei 1500 de lei brut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sociale obligatorii pentru angajatori salariati norma partiala NegoitaMaria NegoitaMaria As dori sa aflu daca, pentru o persoana pensionata de boala gradul III cu drept de munca de 4 ore , se platesc din luna august 2017 contributii sociale ... (vezi toată discuția)
Contributii pensionar grad 3 invaliditate happyosu happyosu Vreau sa angajez un pensionar pe caz de boala Gradul 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore. Ce taxe trebuie sa platesc pentru salariul de 950 ron in ... (vezi toată discuția)
Incadrare pensionar danacalugar danacalugar Vreau sa angajez o persoana in pensie de boala gr II care are drept de munca 4 ore/zi. stiti cumva salariul minim la care il pot incadra? multumesc (vezi toată discuția)