avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, vreau sa imi pun 2 televizoare pe geam( ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, vreau sa imi pun 2 televizoare pe geam( interior ) ...

Buna ziua, vreau sa imi pun 2 televizoare pe geam( interior ) pentru a imi promova afacerea in spatiul comercial. Trebuie ceva autorizatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:37, 18 Ianuarie 2023
Pentru orice mijloc de publicitate offline, pentru amplasarea lui sau montare trebuie sa va informati in legatura cu regulile impuse de primaria de care apartine punctul de lucru si de asemenea sa intocmiti dosarul pentru avizele si aprobarile necesare.
In unele zone sunt reguli stricte, cun ar fi centrul istoric al unui oras sau cladiri monument…
Acte necesare pentru solicitare autorizatie de reclama/publicitate
-planuri cadastru
-alte avize solicitate
-avize amplasare
-fotografii ale locatiei
-simulare grafica a design-ului agreat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A treia oară încerc să vă întreb ceva dar întrebarea mea ... 17712107596 17712107596 A treia oară încerc să vă întreb ceva dar întrebarea mea …dispare…autorizație de amplasare placă comemorativă și o cruce pe zidul din fața casei ... (vezi toată discuția)
Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Necesita autorizatie constructie? _Alin_ _Alin_ O casa, cabana de lemn pe piloni necesita autorizatie de constructie? Am discutat cu unii din prietenii mei despre case, proiecte, materiale, s.a.m.d., ... (vezi toată discuția)