CHKa 
	    	Utilizator

CHKa 
	    	Utilizator	    

arhirie vasile 
	    	Utilizator

arhirie vasile 
	    	Utilizator	    

CHKa 
	    	Utilizator

CHKa 
	    	Utilizator	    

Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			~ final discuție ~
 alexser24	                   

Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept de munca/patru ore. Am depus dosarul la casa de pensii Bucuresti.
Voi lua 1125 ron(caz boala) ... (vezi toată discuția)
	                    alexser24	                   

Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept de munca/patru ore. Am depus dosarul la casa de pensii Bucuresti.
Voi lua 1125 ron(caz boala) ... (vezi toată discuția)

MeszarosM	                   

Buna ziua! Recent am fost pensionat de invaliditate. Am primit prima indemnizatie pe doua luni dar nu scrie niciunde cat e pensia lunara ? De unde pot sa aflu ... (vezi toată discuția)
	                    MeszarosM	                   

Buna ziua! Recent am fost pensionat de invaliditate. Am primit prima indemnizatie pe doua luni dar nu scrie niciunde cat e pensia lunara ? De unde pot sa aflu ... (vezi toată discuția)

sharky48	                   

Buna ziua ! As vrea sa stiu mai exact,daca pensia de invaliditate si indemnizatia de handicap se maresc de la 1 iulie 2017 si care este valoarea efectiva a ... (vezi toată discuția)
	                    sharky48	                   

Buna ziua ! As vrea sa stiu mai exact,daca pensia de invaliditate si indemnizatia de handicap se maresc de la 1 iulie 2017 si care este valoarea efectiva a ... (vezi toată discuția)