Deoarece asociatia de proprietari refuza sa afiseze adresele de email si numerele de telefon ale presedintelui asociatiei si cenzorului, spunand ca nu ii obliga nici o lege, doresc sa-i oblig cumva - de aceea am cateva intrebari:
1. ce lege obliga asociatia de proprietari explicit sa afiseze adresa de email si nr. de telefon?
2. pentru a-i obliga sa le afiseze la avizier ce actiune trebuie sa fac: cerere in instanta (chemare in judecata cu obligatia de a face?) sau plangere la parchet?
3. deorece compartimentul din primarie se eschiveaza de la aplicarea sanctiunilor prevazute de L.196/2018 cum sa procedez pentru a obtine sanctiuni pentru presedinte si cenzor? (sunt mai multe incalcari ale legii - am fost jignit in scris de multe ori pentru ca am cerut copii ale unor documente si nici nu le-am primit chiar daca am solicitat si la primarie ajutorul, nu sunt sigur ca au mandat valabil etc)
Ati mai rezolvat ceva? Avem o situatie asemanatoare si am dori si noi niste sfaturi in aceasta directie. I-ati dat in judecata sau ati rezolvat la primarie?
Ce inseamna
gev
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti referitor la L.196/2018 art.57 lit.m) ce inseamna \"datele de contact ale administratorului, ale membrilor comitetului executiv ... (vezi toată discuția)