avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... in cazul spargerii unor conducte de canlizare in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

in cazul spargerii unor conducte de canlizare in subsolul blocului, ...

in cazul spargerii unor conducte de canlizare in subsolul blocului, care degaja miosuri neplacute, cine are obligatia sa le remedieze?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:09, 20 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Instalatia din subsolul tehnic al imobilelor de locuit in comun reprezinta parte comuna
Asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administrarii si asigurarii starii tehnice a partii comune de constructii si instalatii din condominiu
Presedintele de asociatie care este factor decizional detine autoritatea si competenta sa dispuna acte si actiuni pentru asigurarea starii tehnice a infrastructurii aferente imobilului de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, ma adresez catre oamenii priceputi sau care au trecut ... Stef200 Stef200 Buna seara, Ma adresez catre oamenii priceputi sau care au trecut printr-o chestie similara ca si a mea. In blocul in care locuiesc impreuna cu sotia mea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la etajul 1 / 8 si la parter am spatiu comercial ... Batranu69 Batranu69 Buna ziua , locuiesc la etajul 1 / 8 si la parter am spatiu comercial . De cand m-am mutat in acest bloc am aflat ca spatiul comercial detine in proportie de ... (vezi toată discuția)
Problemă părți comune la bloc Nicom13 Nicom13 Tocmai ce am fost inundați cu apa in apartament, venită de pe scurgerea blocului. Vecina de sus spăla hainele la masina de spălat iar scurgerea, cel mai ... (vezi toată discuția)