ctynn 
	    	Utilizator

ctynn 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Doina Elena 
	    	Consultant resurse umane

Doina Elena 
	    	Consultant resurse umane	    

Luni o sa primesc decizia de desfiintare a postului, si o sa intru in preaviz de 15 zile, acest preaviz se va incheia in luna feb aprox in data de 15. Am dreptul sa cer plata concediului de odihna pt luna ianuarie 2010(1,75 zile) si partial pe februarie?
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 nobo	                   

De maine intru in preaviz, 14 zile lucratoare, concediu nu mai pot lua, pentru ca este altcineva programat sa plece si as vrea sa stiu daca agajatorul are ... (vezi toată discuția)
	                    nobo	                   

De maine intru in preaviz, 14 zile lucratoare, concediu nu mai pot lua, pentru ca este altcineva programat sa plece si as vrea sa stiu daca agajatorul are ... (vezi toată discuția)

gabi257	                   

Sunt contabila la o firma, care nu are inspector de personal. Am salariati ce nu si.au efectuat concediul de odihna pe anul acesta respectiv cota de 18 zile ... (vezi toată discuția)
	                    gabi257	                   

Sunt contabila la o firma, care nu are inspector de personal. Am salariati ce nu si.au efectuat concediul de odihna pe anul acesta respectiv cota de 18 zile ... (vezi toată discuția)

freerobert	                   

buna ziua.am lucrat la o firma si sa desfiintat postul pe  care aram incadrat.as dori sa stiu cum se calculeaza lichidarea si daca pe o perioada de 6 luni se ... (vezi toată discuția)
	                    freerobert	                   

buna ziua.am lucrat la o firma si sa desfiintat postul pe  care aram incadrat.as dori sa stiu cum se calculeaza lichidarea si daca pe o perioada de 6 luni se ... (vezi toată discuția)