avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recuperare contributie din Germania
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recuperare contributie din Germania

Buna ziua. Sunt pensionar la limita de varsta. Pana sa ma pensionez am lucrat si aproape doi ani in Germania cu contract pe Germania. Cum as putea sa intru in posesia contributiei de acolo sau cum s-ar putea valorifica in Romania? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: laumotor , utilizator 18:18, 29 Ianuarie 2023
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, numele meu este dumitrescu viorica, din ramnicu vacea, ... vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua, Numele meu este Dumitrescu Viorica, din Ramnicu Vacea, 64 ani si 4 luni, pensionara. As dori o informatie referitoare la pensia pentru anii ... (vezi toată discuția)
Pensia italia claudiaveja claudiaveja Buna ziua, Am 65 de ani, sunt pensionara, am lucrat 11 ani in Italia si as vrea să stiu când pot primi pensie din Italia. (vezi toată discuția)
Pensie nationala sau pensie comunitara ? Pauladi Pauladi Buna ziua Sunt pensionar In Germania. Am stagiul de cotizare de 20 de ani in Romania si 21 de ani in Germania. In decizia de pensionare primita recent din ... (vezi toată discuția)