avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă instanța rămâne în pronunțare mai pot cere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă instanța rămâne în pronunțare mai pot cere cu succes ...

Dacă instanța rămâne în pronunțare mai pot cere cu succes amânarea sentinței pentru un proces deschis având legătură cu cauza judecată?
Răspunsul a fost nu către dvs ci către moderator care se întreba când ați depus cererea iar eu i am raspuns ca probabil dupa incheierea dezbaterilor..In rest pretenții puteți sa aveți de la avocatul angajat și plătit ,pe un forum răspunsurile sunt orientative și date de consultanți în măsura timpului liber.,(cititi eventual si regulamentul forumului)Este evident ca sunteți genul care cunoaște,are întotdeauna dreptate asa ca suntem siguri ca reprezentându-l va singur o sa aveți succes.
Răspunsul a fost nu către dvs ci către moderator care se întreba când ați depus cererea iar eu i am raspuns ca probabil dupa incheierea dezbaterilor..In rest pretenții puteți sa aveți de la avocatul angajat și plătit ,pe un forum răspunsurile sunt orientative și date de consultanți în măsura timpului liber.,(cititi eventual si regulamentul forumului)Este evident ca sunteți genul care cunoaște,are întotdeauna dreptate asa ca suntem siguri ca reprezentându-va singur o sa aveți succes ,cu toate ca ar trebui sa cunoașteți expresia din serialele americane cu avocati,, cel care se reprezinta singur are angajat un avocat slab"By the way în 90 %din cazuri onorariile se plătesc pe fiecare faza procesuală,adică separat,fond,separat apel etc.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Răspunsul a fost nu către dvs ci către moderator.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Despre cautiune getuta getuta Azi am avut al doilea termen ptr. judecarea contestatiei la executarea silita , s-a trecut la judecarea pe fond si luni urmeaza sa aflam pronuntarea instantei ... (vezi toată discuția)
Recurs la incheierea de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate florindbro florindbro Prin incheierea data de Curtea de Apel Timisoara la data de 01.07.2010 se respinge cererea de suspendare provizorie pana la solutionarea recursului in cadrul ... (vezi toată discuția)