avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

Buna ziua!
sunt angajat la o firma cu contract de munca temporar,din luna iulie 2006 pana in octombrie 2006,inainte sa ma angajez la aceasta frima am lucrat la o alta firma din septembrie 2005 pana in iulie 2006.Am avut un concediu medical de 10 zile la firma unde lucrez acum si ei spun ca trebuie sa am 6 luni lucrate in cadrul firmei sa mi se plateasca concediul.imi pute-ti spune va rog daca este legal sau nu.
Si a doua problema m-au tinut 50 minute dupa program ca pedeapsa,ca am gresit ceva,dar problema este ca nu mi sa spus ca nu trebuie sa fac cum am facut eu...iar acele 50 minute nu sunt pontate....
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2006
krystyv, utilizator
Cel mai recent răspuns: ifrimcristina , utilizator 20:57, 10 Octombrie 2006
~ Conținut șters la cerere ~
conform legii 158/2005 concediul medical pentru boala obisnuita se plateste numai in cazul in care ai stagiu de cotizare de 6 luni din ultimile 12 luni, dar atentie ca cele 6 luni de cotizare trebuie sa fir realizate inainte de producerea risbcului, mai exact a concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - stadiu cotizare noiklosa noiklosa Buna seara, Am o intrebare din partea unui prieten - deci omul a avut un concediu medical la o firma unde a lucrat cam patru luni de zile. Concediul de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - dupa cat timp de la angajare se plateste smeagull smeagull Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu o indrumare (si eventual temei legal) in urmatoarea problema: Dupa cat timp de la angajare se \"acorda\"=plateste ... (vezi toată discuția)