avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dosar pensie fara carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar pensie fara carte de munca

Buna Ziua,

Sotul meu a lucrat in Romania 14 ani, acum este la anii de pensie, a plecat inainte de revolutia din 1989 in Statele Unite iar cartea lui de munca a fost confiscata de catre comunisti. De asemenea compania la care a lucrat in Satu Mare ( Unio Satu Mare) s-a desfiintat intre timp.
Cum poate sa isi depuna dosarul de pensie daca nu are aceste acte necesare sau cum sa intram in posesia lor sau a doveziilor ca a lucrat in Roamania atatia ani. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 26 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul minim este de 3000 lei de la 01.01.2023...cu pensia nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mama mea are varsta de 68 ani , si in prezent nu beneficiaza ... Adela23A Adela23A Buna ziua, Mama mea are varsta de 68 ani , si in prezent nu beneficiaza de nicio pensie deoarece are 14 ani, 8 luni si 3 zile in campul muncii. La momentul ... (vezi toată discuția)
In octombrie 2026 tatal meu va avea vârstă de 65 ... simulete simulete Bună ziua! In Octombrie 2026 tatal meu va avea vârstă de 65 ani, din păcate a cotizat la sistemul de pensii doar 14 ani, am nevoie de cateva informații ... (vezi toată discuția)
Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept ... alexser24 alexser24 Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept de munca/patru ore. Am depus dosarul la casa de pensii Bucuresti. Voi lua 1125 ron(caz boala) ... (vezi toată discuția)