avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Iaz in curtea proprie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Iaz in curtea proprie

Buna,

doresc sa sap unui iaz de aprox 60-70 m2 in curtea proprie. Iazul ar fi alimentat din drenajul din jurul casei / apa colectata de pe casa de la ploaie / izvoare locale. Destinatia estre strict pentru uz personal.

As dori sa stiu daca / de ce demersuri e nevoie si in cazul in care cineva a mai facut astfel de demersuri cat de complicate sunt in practica.

Citeam pe forumuri ca daca iazul ar avea sub 30 m2 ar fi nevoie de o simpla notificare a primariei. Mai e in vigoare o astfel de reglementare?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: geohat , utilizator 10:24, 25 Ianuarie 2023
Mergeti la Gospodarirea Apelor din localitatea unde aveti terenul.
Consultati legislatia aferenta Apelor Romane.
Este necesar acord de la comisariatul garzii de mediu
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa apa pluviala și construire gard fara autorizatie maria mary maria mary Buna seara! Mai este obligatorie taxa pentru apa pluviala? Suntem în curs de constituire a unei asociații de proprietari și administratorul ne-a spus că ... (vezi toată discuția)
Apa meteorica omul70 omul70 Furnizorul de apa a solicitat plata apei meteorice de doua ori pe an, apa fiind in m.c. si la pretul apei de canalizare. Care e modalitatea de repartizare a ... (vezi toată discuția)
Administrare proprietate invecinata valeriandinu valeriandinu Buna ziua. Familia mea detine in mediul rural o proprietate cu deschidere la soseaua principala a comunei. Pe latura de nord exista o proprietate al carui ... (vezi toată discuția)