avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. As avea o nelămurire în legătură cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. As avea o nelămurire în legătură cu o societate ...

Bună seara. As avea o nelămurire în legătură cu o societate comerciala a fostului soț care de curând a decedat. Cei doi copii ai noștri vor avea probleme cu aceasta societate din cauza ca nu a fost închisă și avea datorii, copii având numele lui de familie. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:06, 25 Ianuarie 2023
mai intai, verificati daca nu cumva a fost deja deschisa succesiunea (aflati de la Camera Notarilor Publici din aria de domiciliu). nu exista nici o data limita, succesiunea se poate deschide oricand.
declaratiile se intocmesc la orice consulat al Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire michelle2011 michelle2011 Buna ziua! In curand voi demara dezbaterea mostenirii dupa ambii parinti. Am 4 frati vitregi, din care 3 au semnat declaratii de renuntare a mostenirii. Al ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal succesiune tabangina tabangina buna ziua,am nevoie la notar pt dezbaterea succesiunii dupa fostii socri si fostul sot cu care am 2 minori,de certificatul fiscal al celor 3 decedati.anexa 24 ... (vezi toată discuția)
Cum pot renunta la mostenire? mihai9620 mihai9620 Cum pot renunta la mostenire? Tatal meu a murit acum 4 ani. Eram instrainati, el divortand de mama cand eram copil si recasatorindu-se. Are doi copii inca ... (vezi toată discuția)