avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere de inmatriculare verzi - care sunt beneficiile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere de inmatriculare verzi - care sunt beneficiile reale? ...

Numere de inmatriculare verzi - care sunt beneficiile reale?

Acest articol www.avocatnet.ro/articol_606... ".

Concret care este realitatea beneficiilor la momentul actual (inceput de 2023)? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreiSRR , utilizator 10:23, 26 Ianuarie 2023
Chiar daca actualmente benficiile sunt evidentierea in trafic,acordare parcare gratuita,etc,aceste facilitati in scurt timp se vor disipa,asa cum s-a intamplat cu facilitatea incarcarii gratuite initial, care actualmente este cu plata
De exemplu parcarea gratuita in Bucuresti, este supusa vreunor conditii in plus, sau e suficient ca ai numere verzi? A fost deja pusa o limita cand sa expire aceasta facilitate sau este inca nedefinita (chiar daca poate veni in orice zi)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca pentru o masina defecta? Irina S. Irina S. Am un autoturism care s-a defectat. Intre timp a expirat si polita RCA. Mai dureaza pana o repar deoarece nu am gasit piesele necesare. Trebuie sa-i fac RCA ... (vezi toată discuția)
Conducere pe drumuri publice cu numere false de inmatriculare vezecs vezecs Buna ziua, Dupa cum spune si titlul am fost oprit in trafic de organele de politie unde s-a constatat ca numerele aplicate pe masina sunt false. Sa va explic ... (vezi toată discuția)
Modificari ale noului cod rutier, limite de alcoolemie admise Roland Mindrila Roland Mindrila O primă modificare vizează dreptul de a conduce al celor care au comis accidente rutiere grave sau au încălcat serios legislaţia rutieră. ªoferii care ... (vezi toată discuția)