Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

Madalina Pascu, Avocat
 Madalina Pascu, Avocat 	
			 Manuela Rășină 
	    	Administrator

Manuela Rășină 
	    	Administrator	    

Intreb deoarece as vrea sa evit implicarea lui de a actiona el in instanta la implinirea varstei pentru a nu periclita relatia dintre cei doi (tata -fiu).
 AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Daniel1971	                   

Buna ziua. Am o intrebare daca ma puteti ajuta. Sunt divortat din 2003 si instanta a dispus plata unei pensii de intretinere in procent de 25% din salariu ... (vezi toată discuția)
	                    Daniel1971	                   

Buna ziua. Am o intrebare daca ma puteti ajuta. Sunt divortat din 2003 si instanta a dispus plata unei pensii de intretinere in procent de 25% din salariu ... (vezi toată discuția)

N044	                   

Buna ziua!
Se da următoarea speța:
 - copil  care curând împlinește 18 ani si beneficiază de pensie de întreținere din partea tatalui. Copilul ... (vezi toată discuția)
	                    N044	                   

Buna ziua!
Se da următoarea speța:
 - copil  care curând împlinește 18 ani si beneficiază de pensie de întreținere din partea tatalui. Copilul ... (vezi toată discuția)

mariniucsimona	                   

buna ziua sper sa ma ajute cineva cu un rasp  cat mai concret...am o ruda care e divortat de 15 ani,in grija mamei ramanand un copil...in urma divortului tatal ... (vezi toată discuția)
	                    mariniucsimona	                   

buna ziua sper sa ma ajute cineva cu un rasp  cat mai concret...am o ruda care e divortat de 15 ani,in grija mamei ramanand un copil...in urma divortului tatal ... (vezi toată discuția)