avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am o întrebare...îmi trebuie la notar sa dau o ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am o întrebare...îmi trebuie la notar sa dau o declarație ...

Am o întrebare...îmi trebuie la notar sa dau o declarație pe propria răspundere ca nu dețin și nu am deținut nici un bun imobil sau alt soi de proprietate...în condițiile în care am handicap de gradul 1 cu însoțitor pot beneficia de reducere...și dacă da sau doar la anumiți notari...știți vreunul în sectorul 6?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:49, 26 Ianuarie 2023
Rezulta din evidenta fiscala daca ati detinut bunuri imobile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la vanzarea a 2 locuinte pvb pvb Buna ziua, am doua locuinte in co-proprietate cu sotia pe care doresc sa le vand. Am inteles eu gresit, sau daca le vand pe amandoua in acelasi an pentru a ... (vezi toată discuția)
Reducerea tva-ului Dana_DD Dana_DD Buna seara! Sunt persoana fizica si am cumparat o garsoniera de la o societate comerciala. Dupa incheierea tranzactiei am fost solicitata de catre societatea ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)