avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Acuzații adus unui profesor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Acuzații adus unui profesor

Buna ziua ,
Dacă un copil are lipsa de igienă si profesorul atenționează ca elevul cu citez " Te rog dute mai încolo ca mirosi urat " si copilul o ia ca pe o jignire si măsluiește vorbele profesorului spunând tutorelui că a jignit-o este sau nu caz de bullying ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:05, 27 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Eu consider ca a fost doar o observatie cu privire la lipsa de igiena a copilului.Tutorele ar trebui sa aiba grija ca copilul sa aiba o igiena corespunzatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovirea unui minor. NICULESCU TEODORA NICULESCU TEODORA Buna ziua. Am dat de o belea si nu stiu ce trebuie sa fac m-ai de parte. Veneam impreuna cu sotul de la cresa cu baietelul (era in carucior) si am trecut in ... (vezi toată discuția)
Profesori scoli ContSters443086 ContSters443086 Am o broblema cu profesorii scoli unde invata fata mea,rectific avem,sunt multi parinti care se vaita de acest lucru de exemplu: Domnul de religie fiind preot ... (vezi toată discuția)
Scoala si comportamentul profesorilor mariw mariw Buna ziua. Verisoara mea este in clasa a 6 a,profesoara de romana intriga elevi,le interzice sa vorbeasca cu ea,zicand ca nu este un exemplu bun pentru ei,ca ... (vezi toată discuția)