avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, am de dat un raspuns pana luni. Directorul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, am de dat un raspuns pana luni. Directorul de la ...

Buna seara, am de dat un raspuns pana luni. Directorul de la firma la care lucrez mi-a cerut ca sa aleg intre doua variante: ori imi fac cererea de demisie incepand cu 1 februarie ori imi va incheia contractul de munca firma, tot cu 1 februarie. Eu nu vreau sa plec, am doar 4 luni de cand m-a relocat, insistand sa renunt la alt loc de munca din orasul unde locuiesc. A zis ca pot sa nici nu mai vin la lucru in perioada de preaviz, numai sa scape de mine. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum e mai bine sa fac. Chiar pot sa nu mai fiu prezent la lucru in perioada de preaviz si sa fiu platit? As avea timp sa caut ceva. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaela.iovan , utilizator 11:39, 1 Februarie 2023
Buna ziua! In ce localitate sunteti? Compania la care lucrez este interesata sa angajeze ingineri. Avem puncte de lucru langa Bucuresti si langa Brasov. Daca sunteti interesat va rog sa transmiteti un CV la adresa de mail mihaela.iovan@vitall.ro
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2023
mihaela.iovan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am si eu urmatoarea intrebare daca nu vreau sa imi ... Ioana Gliga Ioana Gliga Buna seara am si eu urmatoarea intrebare daca nu vreau sa imi dau demisia de la locul de munca dar nu sunt de acord sa mai merg din cauza ca nu se respecta ... (vezi toată discuția)
Demisie la solicitarea angajatorului ionyoctavian ionyoctavian Am un coleg care a fost chemat la director si i s.a propus sa isi de.a singur demisia...mentionez ca si.a facut treaba cu unele erori foarte mici pe care toti ... (vezi toată discuția)
Concediere angajati ava86 ava86 Angajat cu o ora pe saptamana care refuza sa isi dea demisia, in cazul in care firma se va inchide beneficiaza de preaviz? Va multumsc (vezi toată discuția)