avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea 351/2022. Va rog sa-mi spuneți dacă această ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea 351/2022. Va rog sa-mi spuneți dacă această lege se ...

Legea 351/2022.
Va rog sa-mi spuneți dacă această lege se aplica în cazul în care am lucrat că inginer in cadrul secției de Turnătorie aliaje neferoase Alro Slatina.
Aici producem bare și sleburi din care se fac ulterior componente pentru industria auto și aero. Legea spune că se aplica doar pentru sectorul construcții de mașini. Dar materia primă pe care noi o producem in turnătoria din aliaje neferoase este pentru industria auto și aero.
Mulțumesc, aștept răspuns.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:24, 29 Ianuarie 2023
In mod normal, legea este aplicabila si in turnatoriile de piese pentru masini. Trimiteti adresa la CJP si solicitati recalcularea pensiei in baza legii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 351/2022. buna ziua! am văzut că intră în vigoare de ... mierloiuionela mierloiuionela LEGEA 351/2022. Buna ziua! Am văzut că intră în vigoare de la 1Ianuarie 2023.Ma puteți lămuri și pe mine va rog:Eu lucrez că electrician întreținere ... (vezi toată discuția)
Legea 351/2022 este valabila și pentru angajații de la alro ... Ghita Cristi Ghita Cristi Legea 351/2022 este valabila și pentru angajații de la Alro Slatina? (vezi toată discuția)
O intrebare/nelamurire: o fabrica ce produce volane pentru masini(autovehicule) ... Dalvtan Dalvtan O intrebare/nelamurire: O fabrica ce produce volane pentru masini(autovehicule) , care dispune de turnatorie in care se topesc aliaje neferoase(aluminiu si ... (vezi toată discuția)