avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neacordare ajutor medical
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neacordare ajutor medical

Buna ziua

Am urmatoarea problema.Mama mea locuieste impreuna cu sora mea si sotul acestei in apartamentul pe care mama l-a cedat celor doi prin contract de vanzare.
La momentul actual sunt pus in imposibilitatea de a o vizita pe mama mea deoarece sora a solicitat la politie sa nu mai o vizitez deoarece nu imi permite acest lucru, locuinta fiind pe numele ei si nu imi permite accesul.
Am informatii din partea unor vecini care mi-au adus la cunostinta faptul ca mama se afla intr-o stare foarte grava de sanatate iar sora mea nu face altceva decat sa ii cheme preotul pentru a o impartasi, nefacand nimic pentru a ii imbunatati starea de sanatate oferndu-i asistenta medicala.
Sotul acesteia este trecut ca fiind persoana care se ingrijeste de mama mea primind in acest sens si o suma de bani, insa el isi petrece majoritatea timpului la ghena blocului unde consuma bauturi alcoolice, lucru pe care mi l-au sesizat tot vecinii.
As dori sa sesizez organele abilitate pentru a rezolva aceasta situatie si sa ii fac totodata plangere la politie.As dori daca se poate o indrumare si sfaturi in legatura cu ceea ce ar fi de facut.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
erhabe, utilizator
Cel mai recent răspuns: erhabe , utilizator 15:16, 1 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din moment ce mama dvs a cedat apartamentul prin vanzare cred ca si dvs ati fost de acord.Daca nu, e o problema.

nu trebuia sa fie de acord, deci si daca nu a fost de acord, nu e nicio problema.


plangere puteti face la dgaspc


dersu uzala a scris:

Buna ziua,

Pentru a primi raspunsuri mai clare specificati daca mama dvs este in grad de invaliditate si daca cumnatul este insotitor.,daca sunteti mai multi frati...



Mama este in grad de invaliditate si da, cumnatul este insotitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o sora care a cedat printr-un act de ingrijire unei familii ... mihairusu1949@gmail.com mihairusu1949@gmail.com Am o sora care a cedat printr-un act de ingrijire unei familii foarte tinere luate dupa internet necunoscuti. Dupa 2 luni de zile de la semnarea actului a fost ... (vezi toată discuția)
Opinie centru rezidential/ persoane cu handicap vicky_ghigeanu vicky_ghigeanu Buna ziua, Sora mea, 23 de ani, este beneficiara unui centru rezidential aflat in grija DGASPC, OLT, de aproximativ 2 ani. Diagnostic: parapareza spastica, ... (vezi toată discuția)
Verișoara mamei mele, intr-o stare foarte precară de sănătate, este ținută de soț sub cheie. nu este privare de libertate? kubolens kubolens Buna ziua, Acum vreo două săptămâni, mama mea sosită într-o vizită la țară, a trecut pe lângă casa verișoarei sale, a văzut că arata tare rău ... (vezi toată discuția)