avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am inteles ca nu s-au publicat inca normele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am inteles ca nu s-au publicat inca normele pentru ...

Buna ziua!
Am inteles ca nu s-au publicat inca normele pentru modificarea legislativa de ccc pana la 1 an si 10 luni.
Aveti informatiil cand se vor publica normele?

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2023
.ale, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 1 Februarie 2023
NORME METODOLOGICE din 19 ianuarie 2011
de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor - actualizate la 26.01.2023
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere a copilului ContSters242138 ContSters242138 Buna ziua, Imi puteti da va rog temeiul legal privind concediul crestera copilului? Multumesc. (vezi toată discuția)
Intrebare legi care reglementeaza ccc si pre-post natal NoY NoY Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti care sunt toate legile/ordonantele sau alte instrumente care reglementeaza concediul pentru cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației ... Casiana epure Casiana epure În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației în calcul gemenilor, plus celelalte modificări, trebuiau sa între în aplicare în termen de ... (vezi toată discuția)