avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Solicitare consilere juridica. Doresc sa infiintez o ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Solicitare consilere juridica. Doresc sa infiintez o sectie productie lichior si ...

Buna seara. Doresc sa infiintez o sectie productie lichior si am nevoie de consiliere juridica. Am rugamintea sa imi transmiteti daca aveti expertiza in acest domeniu, pentru o eventuala colaborare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:14, 3 Februarie 2023
Regulamentul forumului interzice acest gen de recomandari. Daca doriti consiliere dati clik pe butonul "consultanti", va alegeti persoana dorita care daca este disponibila, va poate consilia contracost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția ... 20clau 20clau Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția civilă cu onorariu la cîștig (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt interesat de o consultatie contra cost in legatura ... valentin75676 valentin75676 buna ziua, sunt interesat de o consultatie contra cost in legatura cu o problema juridica (o altercatie) Ploiesti (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am nevoie de un consilier juridic pentru probleme ... APITG APITG Buna ziua ! Am nevoie de un consilier juridic pentru probleme legate de salarizare si majorare salariala. As fi interesat sa fie din judetul Suceava. Va rog ... (vezi toată discuția)