avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Solicitare consilere juridica. Doresc sa infiintez o ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Solicitare consilere juridica. Doresc sa infiintez o sectie productie lichior si ...

Buna seara. Doresc sa infiintez o sectie productie lichior si am nevoie de consiliere juridica. Am rugamintea sa imi transmiteti daca aveti expertiza in acest domeniu, pentru o eventuala colaborare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:14, 3 Februarie 2023
Regulamentul forumului interzice acest gen de recomandari. Daca doriti consiliere dati clik pe butonul "consultanti", va alegeti persoana dorita care daca este disponibila, va poate consilia contracost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția ... 20clau 20clau Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția civilă cu onorariu la cîștig (vezi toată discuția)
Caut un avocat bun care sa se ocupe de un caz legat de energia ... GeorgeTo GeorgeTo Caut un avocat bun care sa se ocupe de un caz legat de energia electrică ,debranșare ,lipsa cooperări după plata plus învinuire pe nedrept de sustragere ... (vezi toată discuția)
Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din bucuresti? ... Geopavel30 Geopavel30 Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din Bucuresti? Mulțumesc! (vezi toată discuția)