avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Completare cerere de recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Completare cerere de recurs

Bună ziua, vă rog să mă ajutați într-o problemă. Am formulat o cerere de chemare în judecată la Tribunal – Sectia Civilă de Contencios pentru a cere anularea unui act administrativ individual. Tribunalul mi-a respins acțiunea, iar eu am depus recurs in termen de 15 zile de la comunicarea hotărârii. Tot in termenul de 15 zile am depus o ,,Cerere de completare a cererii de recurs” în sensul de a face niște precizări la unul din motivele de recurs invocate in recursul declarat.

Acum văd pe portal că această cerere a fost înregistrată la Tribunal ca un nou recurs. Cererile nu au ajuns încă la CA.

Credeți că e posibil să mi se anuleze prima cerere de recurs pentru că am depus cerere de completare a cererii de recurs?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina_Ana , utilizator 10:36, 4 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Nu vi se anuleaza.
Asa este procedura de inregistrare electronica.
Urmariti înregistrarea dosarului la instanta de recurs si mergeti in arhiva sa verificati daca sunt depuse precizarile.
Aveti si posibilitatea ca la primul termen ce se va stabili la instanta de recurs, să verificati daca precizarile sunt la dosar; eventual le aveti pregătite pentru a le depune din nou.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor cu onorariul avocatului prin acþiune separatã simonik2011 simonik2011 Buna ziua, care ar fi temeiul legal si impotriva cui sa ma indrept intr-o actiune in pretentii, nu mi s-au acordat cheltuieli onorariu avocat (desi au fost ... (vezi toată discuția)
Recurs - plangere contraventionala adinutza.2008 adinutza.2008 Judecatoria mi-a respins plangerea impotriva unui proces-verbal de contraventie ca neintemeiata. Acum trebuie sa fac recurs in 15 zile de la comunicare. Unde ... (vezi toată discuția)