avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum pot sa le vând?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum pot sa le vând?

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea situație. Am câteva haine luate dintr-un târg de vechituri pentru a le vinde. Nu am pfa în momentul de față, nici bon pentru achiziția hainelor iar întrebarea mea este, în ce mod aș putea vinde legal hainele? Le pot înregistra oare pe un pfa în eventualitatea în care îmi înființez unul? E posibil să le vând pe olx sau alte platforme de vânzare online fără a înființa pfa cel puțin până le vând pe acestea? Mulțumesc anticipat, o si bună!
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MedanEmanuel , utilizator 15:14, 7 Februarie 2023
Le pot înregistra oare pe un pfa în eventualitatea în care îmi înființez unul?

Nu le puteti sa inregistrati bunurile deoarece nu detineti document de achiztie sau provenienta
Da, este posibil să le vândeti pe olx sau alte platforme de vânzare online fără a înființa pfa
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Oare numărul de haine influențează în vreun fel posibilitatea vânzării lor? Sunt câteva zeci dar nu cred că sunt mai mult de 100 de haine. Mulțumesc anticipat!

Cornel Vasile a scris:

Da, este posibil să le vândeti pe olx sau alte platforme de vânzare online fără a înființa pfa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cod caen 4791 - pe ce platforme am voie sa vand? MadaMun MadaMun Buna seara De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa ... (vezi toată discuția)
Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)
Vanzare haine cumparate din second-hand Cristi2015 Cristi2015 Vanzare haine cumparate din second-hand. Am un PFA cu activitate secundara CAEN 4791 - Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)