avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou, anu asta
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou, anu asta

Deci, care este, imi poate si mie esclipa de ce intre sub'ectele de la Penal este incluse si Pebdebsirea Persoanei Juridice, care este firmele mele, intre timp ce Codul Penal va intra in viguoare abea la anul care este? Pen' ca la regulament zice ca se ia in consideratie numa' legislatie in iguoare, care este. Eu cred ca este suficient de destul de invatat si ma doare neuronu' care este sa mai invat ceva ce nu este in viguare insa decat la anu' care este. #-o
Cel mai recent răspuns: marilena cernea , utilizator 14:53, 31 Octombrie 2007
"Prin urmare, având în vedere că prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.58/2005 s-a amânat intrarea în vigoare a Legii nr.301/2004 – Codul penal şi a Legii nr.294/2004 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal până la data de 1 septembrie 2006, iar până la această dată nu este posibilă promovarea şi intrarea în vigoare a unui proiect de lege care să remedieze deficienţele constatate, este necesară promovarea unui proiect de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului care să proroge termenul de intrare în vigoare a celor două acte normative.

Faţă de cele prezentate, a fost întocmit prezentul proiect de ordonanţă de urgenţă pe care, dacă sunteţi de acord, vă rugăm să îl adoptaţi."

Aceasta este prupunerea ministrului de amanare de intrare in vigoare pana la anul in septembrie. Stie cineva daca acest proiect de ordonanta de urgenta a trecut prin guvern sau nu? Pentru ca eu nu il gasesc pe site-ul MJ.
Draga Paranghele, ma bucur sa te "aud" asa de curand.... Legea 356/2006 mai are pana la intrarea in vigoare cel putin un an, posibil intr-o alta forma decat cea care se gaseste acum la standuri. Iar cu proiectele domnilor guvernanti nu-ti bate capul ptr. ca sunt si mai schimbatoare....
Ia-ti de pe piata cpp de la editura all beck, actualizat la 1.01.2005 si o sa-ti fie bine.
Bafta la ex..
Multumesc frumos pentru sfaturi si urari.

O zi buna, :)
Paranghele
Merge sa invatam numai dupa coduri sau tre sa retinem si tratatele ?!?!?
Salutari !!!

Chiar nu mai este pe aici nici un candidat la admiterea in BB de anul acesta ?!?!

Daca este pt ca tuata lumea invata, va urez succes si bafta multa !!!

Dar poate totusi mai schimbam si noi o parere despre examen, cum merge cu invatatul etc. s.a.m.d. s.a. :))))

Alte discuții în legătură

Dupa ce coduri invatati pt admitere inm? ContSters14151 ContSters14151 Buna. Anul acesta voi sustine examenul de admitere la INM si sunt foarte stresata, mai ales ca am apucat sa invat tot codul la procedura penala si aseara cand ... (vezi toată discuția)
Dupa ce coduri invatati pt admitere inm? ContSters14151 ContSters14151 Buna. Anul acesta voi sustine examenul de admitere la INM si sunt foarte stresata, mai ales ca am apucat sa invat tot codul la procedura penala si aseara cand ... (vezi toată discuția)