Deci, care este, imi poate si mie esclipa de ce intre sub'ectele de la Penal este incluse si Pebdebsirea Persoanei Juridice, care este firmele mele, intre timp ce Codul Penal va intra in viguoare abea la anul care este? Pen' ca la regulament zice ca se ia in consideratie numa' legislatie in iguoare, care este. Eu cred ca este suficient de destul de invatat si ma doare neuronu' care este sa mai invat ceva ce nu este in viguare insa decat la anu' care este. #-o
Din cate am vazut eu pe site-ul www.unbr.ro Codul de procedura penala trebuie invatat inclusiv cu modificarile aduse prin Legea nr.356/2006. Asa ca nu va mai luati dupa altii..ci dupa ce scrie in bibliografia data de ei( vezi punctul 7), ca ei va corecteaza lucrarile..nu vreo d-ra/ d-na care va raspunde pe un forum ca acesta. O seara placuta!
Poate la proceduri merge sa inveti dupa coduri intr-o mare proportie...dar la penal si mai ales civil...tratatu' sau manualul de drept , cel putin la drept penal sa fie cat mai actual pentru ca anul acesta se cer si modificarile introduse prin legea 278/2006.
Tratate, fratele meu, tratate! Sunt in bibliografie, in primul rand. Poti sa stii codurile pe dinafara si sa pici cu brio, deoarece la examene sunt subiecte de sinteza, si nu grila.