avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt functionar public cu studii medii-referent la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt functionar public cu studii medii-referent la compartimentul ...

Sunt functionar public cu studii medii-referent la compartimentul ITL si am si atributii stare civila si inspector ITL de 5 ani la starea civila si fara a fii remunerata. Salariul net este 2143 lei din 2017 plus norma de hrana , brutul fiind cam 3600, nu avem coeficienti si nici un fel de marire, spor, Care sunt caile de atac pentru salarizarea corecta? Totodata va rog sa mi raspundeti daca se poate ca primarul sa ti impute si sa faca poprire pe salariu atata timp cat dosarul este in curs de judecata? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Nedreptate salariala ju-ju ju-ju In noiembrie 2010 s-au facut restructurari de personal, cu reorganizarea organigramei si a coeficientilor de salarizare pe categorii de salariati, dar la ... (vezi toată discuția)
Salarizarea referentului cultural cu studii suprioare intr-o primarie pictorul pictorul Doresc sa ma informati daca pot beneficia de marire salariala in urma absolviri facultati de Sociologie-Psihologie specializarea psihologie avand functia de ... (vezi toată discuția)
Greseala la calcularea salarului sau nu? help! Calin82 Calin82 Buna ziua,sunt angajata la o primarie contractual si salarul de baza este minim este 700 ron mentionez ca am studii superioare absolvite cu licenta in domeniul ... (vezi toată discuția)