avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Locuieste intr-un complex din Militari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Locuieste intr-un complex din Militari Residence. ...

Buna seara!
Locuieste intr-un complex din Militari Residence. Aici apartamentele de la parter nu au balcon si au fost facute locuri de parcare. De la etajul 1 pana la 4 blocul iese in exterior, ceea ce inseamna ca la parter este o masina parcata sub balconul meu. Este legala aceasta parcare?
Multi dintre locatari am fost dati in judecata ca nu am mai platit aceasta parcare pe care noi o consideram ilegala.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:41, 7 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea impune distanta minima de 5 m de constructie
au fost facute locuri de parcare.

Daca parcarea nu este executata semnalizata corespunzator de catre primarie ,este temeinic si legal ca fiind vorba despre ocuparea fara drept legal a domeniului public,utilizatorii locurilor de parcare sa fie sanctionati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sau nu pot sa parchez langa peretele blocului unde locuiesc Tranda89 Tranda89 Intrebarea se rezuma la o varianta mai complexa de pot sau nu pot sa parchez ? Ca sa explic situatia, langa unul din peretii blocului acum ceva timp a fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu boxele și locurile de parcare într-un complex rezidențial blueyespaul09 blueyespaul09 buna ziua , tin sa precizez de la inceput ca complexul rezindential este compus din 8 scari ( 60 apartamente )cu parcare subterana ( 90 locuri) si boxe (70 ... (vezi toată discuția)
Distanta minima legala a parcarilor fata de imobile pe proprietate privata robert25 robert25 Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc nou dintr-un complex rezidential care este dotat cu parcare privata. Parcarea amenajata pe proprietatea ... (vezi toată discuția)