avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. La mine in bloc o vecina a placat cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. La mine in bloc o vecina a placat cu polistiren tavanul ...

Buna ziua. La mine in bloc o vecina a placat cu polistiren tavanul de la ghena (deasupra dansa are bucatarie) si s-a gandit sa dea aceasta cheltuiala catre asociatia de proprietari.
In opinia mea: Tehnic vorbind izolarea de la ghena nu aduce nici un plus pt bloc sau toată lumea. Este doar din dorinta si pt confortul d-nei X_X, pt siesi si nu sunt deacord sa platim noi toti. Ghena este un spatiu comun, dar acea investitie este pt bucataria de la ap "z", nu pt noi toti, nu pt e bloc.

Este legal sa sau nu sa dam curs acestei solicitari?
Ce argunte pot aduce pt a impiedica asta?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
Adina1956, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:23, 10 Februarie 2023
Am vazut bonurile fiscale, nu sunt pe Asociatie.

Adina1956 a scris:

Nu stiu ca nu mi-a aratat nimic. Am cerut sa faca un proces verbal pe care sa-l semnam toti din comitet dar nu a facut asta. A facut un referat pe care l-a dat direct doamnei de la casierie si ajunge la adminstrator care este o firma de administrare imobile. Practic ne-a ocolit.

Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2023
Adina1956, utilizator
Problema e lamurita de mult timp, nu dati curs nici unei solicitari, mu exista vreo baza legala, nu are ce sa va impute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. acum câteva zile țeava principala de apa care ... adimoscaty adimoscaty bună seara. acum câteva zile țeava principala de apa care alimentează coloana a cedat în dreptul apartamentului meu,pe ghena. vecina de sub mine spune ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa repare defectiunea? StancescuGabriela StancescuGabriela Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje, la etajul trei. In urma cu o saptamana, vecinul de la etajul doi mi-a reclamat ca i se prelinge pe perete, apa in ... (vezi toată discuția)
Obtinere raspunsuri de la presedinte cand esti chirias dar platesti fond de reparatii heatgsm heatgsm Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea speta. 1. Sunt chirias al unui apartament si lunar platesc fond de reparatii. De curand am facut o ... (vezi toată discuția)