avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Putem scrie pe forum de pe telefonul mobil?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Putem scrie pe forum de pe telefonul mobil?

Nu am reusit sa ma loghez ca sa pot sa scriu pe forum de pe telefonul mobil.
Exista aceasta posibilitate sau nu?
Stie cineva?
Un amic mi-a spus ca este prea destept site-il avocatnet si de aceea nu s-ar putea.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:54, 29 Ianuarie 2010
Vad ca nu raspunde nimeni.
Sa inteleg ca nimeni nu poate sa se logheze de pe telefonul mobil pe forumul avocatnet si sa scrie?
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu am reusit sa ma loghez ca sa pot sa scriu pe forum de pe telefonul mobil.

Elaborati un pic. Ce anume nu functioneaza ? Ce eroare primiti ?
Va multumesc BX pentru interesul acordat.
Am reusit sa ma loghez si pot sa si scriu.
Nu era vorba de eroare, ci de o chestie relativ simpla.
M-a ajutat un tanar care se pare ca se pricepe si mai bine decat primul, dupa ce a incercat fara succes sa imi instaleze programul ,,opera mobile''.El avea un Samsung si a crezut ca imi trebuie acest program, dar pentru Nokia N 900 nu a gasit nimic aplicabil.
Nu era o chestiune de program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu se mai poate scrie pe forum de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI De ceva timp am observat ca nu se mai poate scrie pe forum dupa telefonul mobil. Imi apare o alta structura care face imposibila orice scriere. Imi apare o ... (vezi toată discuția)
Autentificare forum de pe mobil cyan cyan Cand accesez de pe mobil forumul nu ma pot autentifica, nu apare casuta de autentificare si astfel nu se poate raspunde in topic. Este o problema a site-ului, ... (vezi toată discuția)
Optimizare pentru telefoane mobile Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Fiind deja in 2013, în secolul XXI, cred că este oarecum rușinos ca Avocatnet.ro nu este optimizat pentru telefoane mobile/smartphone. Aș ... (vezi toată discuția)