avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Sunt Chiriasul un apartament Anl in orasul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Sunt Chiriasul un apartament Anl in orasul Titu, ...

Buna seara! Sunt Chiriasul un apartament Anl in orasul Titu, Jud. Dambovita, la fiecare inceput de an, de la primarie imi cere adeverinta de venit pentru stabilirea chiriei lunare, in anul 2022 am lucrat doar pana in august, am dus adeverinta de venit pana in luna august iar cei de la primarie imi cer sa dovedesc pe hartie in perioada august-decembrie 2022 din ce venituri mi-am platit utilitatiile si chiria. Ei doresc sa le aduc acte doveditoare de venit in aceasta perioada pentru stabilirea chiriei pe 2023. Ce pot face? Eu in prezent nu am loc de munca insa sunt la zi cu toate facturile de utilitati si chirie si nu sunt casatorit. Mulțumesc pentru ajutor!
~ Conținut șters la cerere ~

Nu, pur si simplu nu am niciun venit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare 1174 din 28 oct 2021 gigione01 gigione01 Ce pot face daca Primaria nu vrea sa puna angajatii sa calculeze pretul locuintei ANL? In anul 2021 s-au publicat normele metodologice de aplicare a OUG ... (vezi toată discuția)
Chirias la primarie in bloc fara autorizatie de constructie goghita goghita Sunt chirias ANL in celebrele blocuri construite in Timisoara, fara autorizatie de constructie despre care vuieste toata presa. De aprox 1 an se cearta ... (vezi toată discuția)
In urma adica respectiv in data de 09.12.2020 am incheiat un ... gabi1ro gabi1ro In urma adica respectiv in data de 09.12.2020 am incheiat un contract de mana scris intre mine in calitate de chirias si propietar,contract intre persoane ... (vezi toată discuția)