avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Știe cineva unde ar putea fi arhivele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Știe cineva unde ar putea fi arhivele ÎNTREPRINDERII ...

Buna ziua,
Știe cineva unde ar putea fi arhivele ÎNTREPRINDERII COFETĂRII - RĂCORITOARE Nr. 1 BUCUREȘTI?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:17, 9 Septembrie 2024
DELICIA COM SA
Bucureşti Sectorul 3, B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 13, (23 AUGUST - POARTA 4), Bloc 10

- funcţiune -
Bună ziua, aș dori să aflu unde se află arhiva ICR2 ( Inteprinderea de Cofetarii si Racoritoare 2 din București), vă mulțumesc, cu tot respectul.

Anton Marioara a scris:

BIU,,

Aveti raspunsul postat in data de 19.06.2024
Ultima modificare: Marți, 20 August 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Încă nu
La această adresă nu mai este nimic

Cornel Vasile a scris:

DELICIA COM SA
Bucureşti Sectorul 3, B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 13, (23 AUGUST - POARTA 4), Bloc 10

- funcţiune -

Alte discuții în legătură

Document necesar pentru casa de pensii. sunt din bucuresti. am lucrat la icr nr 1 (intreprinderea de ... CRIS-Daniela CRIS-Daniela Sunt din Bucuresti. Am lucrat la ICR nr 1 (intreprinderea de cofetarie si racoritoare nr. 1 din Str. Lemnea, Sector 1) si am nevoie de adeverinta pentru casa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați sa mi spuneți cum se numește arhiva fostei ... Fely Cya Fely Cya Va rog sa ma ajutați sa mi spuneți cum se numește arhiva fostei fabrici țesătură din iasi.De la Iași anul trecut ne au comunicat ca ar fi la Inav ... (vezi toată discuția)