avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul ...

Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul fiind falsificat...nu am semnat nimic...am cerut originalul de la ei și spun ca nu au contractul în original...ce pot face în acest sens...pot emite ei facturi fără un contract in original.
Cel mai recent răspuns: Paras1 , utilizator 22:08, 16 Februarie 2023
S a falsificat semnătura tatălui meu de către un băiat care făcea contracte în teren...dar nu se poate analiza grafoligica pentru ca nu exista contract in original...

gi-jane2 a scris:

e ciudata treaba daca nu stiti cum ati ajuns de la engie la enel.

ce inseamna s-a reziliat? rezilierea se face de catre o persoana

Paras1 a scris:
Am fost o perioada..apoi s.a reziliat cu fosta companie.

Rezilierea se face automat când apare un alt contract la alta companie...eu aveam cu Engie a apărut acest contract la Enel făcut de un angajat al lor (fals..fara semnatura tatalui meu)...contractul cu Engie s.a reziliat automat...asa este acum...am cerut informații de la Engie...

adriandimitriu a scris:

ce inseamna s-a reziliat? rezilierea se face de catre o persoana

Paras1 a scris:
Am fost o perioada..apoi s.a reziliat cu fosta companie.



1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea inteleg. Inteleg ca tatal dumneavoastra nu a semnat, dar de unde a avut acel operator din teren datele din cartea de identitate a tatalui? I-a furat-o sau tatal i-a dat-o cu buna stiinta? In mod normal ceea ce consumati trebuie sa platiti. Daca vreti sa nu platiti, nu consumati, si nu veti plati.
Puteti face plangere la ANRE si la ANPC.

Enel este si furnizor de energie electrica, probabil tatal era client pe electricitate si au venit cu o oferta combinata gaz + en el. Asta nu motiveaza lipsa contractului in original...

Alte discuții în legătură

Probleme furnizor de ultima instanta element94 element94 Salutare. In data de 26 Noiembrie am primit o notificare de la Engie, cum ca Restart Energy a renuntat la noi ca si client ( gaz ). Daca nu dorim sa ramanem ... (vezi toată discuția)
Semnătura falsificata Paras1 Paras1 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu următoarea spate.In noiembrie 2019 tatăl meu (80 ani)a primit vizita a 2 persoane de la o companie de electricitate...la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la engie la enel ... Cristinalautaru Cristinalautaru Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la Engie la Enel datorita prețului foarte mare la gaze și chiar am semnat un contract foarte avantajos cu ... (vezi toată discuția)