avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restituire placute straine la inmatricularea in RO
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restituire placute straine la inmatricularea in RO

Buna ziua,
am achizitionat o masina din UE ( de la tatal meu) si am adus-o in tara cu numere de inmatriculare de Germania. Am inceput procesul de inmatriculare in RO iar pentru dosarul de Inmatriculare pt DRPCIV se cer si placutele de inmatriculare straine care, din cate stiu, se retin. Eu insa am nevoie de placutele germane si brieful mic pentru a le restitui tatalui meu in vederea radierii din circulatie in Germania. Cum se poate proceda in acest caz, pot cere restituirea lor la ghiseu, pe baza unei declaratii pe proprie raspundere?
Multumesc,
Simona P.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:47, 16 Februarie 2023
Cel mai bine luati legatura cu DRPCIV din judetul in care locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi pot folosi numerele de inmatriculare Cozsminescu Cozsminescu Buna ziua , O sa fiu cat mai scurt si la obiect posibil, Tatal meu s-a prezentat la DRPCIV in urma cu 6 ani , pentru a rezerva un Numar de ... (vezi toată discuția)
Ce contraventie primesc pentru circularea pe strazile germane cu placute de inmatriculare neomologate si se pot confisca ele fara o instiintate? daniela.b.i daniela.b.i PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro (57 au întrebat astăzi) Salut daniela.b.i! Vrei să faci o faptă bună azi? Răspunde la o ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatia germana a autoturismului importat si inmatriculat in romania liconbau liconbau Am un autoturism inmatriculat permanent din ianuarie in Germania si l-am vandut/transcris fiului meu in Romania. Am facut RAR si l-am inmatriculat in ... (vezi toată discuția)