avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As vrea sa știu în cât timp de la acordarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As vrea sa știu în cât timp de la acordarea avizului de racordare ...

As vrea sa știu în cât timp de la acordarea avizului de racordare la reteaua electrica,DELGRID este obligat sa mi faca bransamentul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:42, 16 Februarie 2023
Procedura de racordare la rețeaua electrica a consumatorilor casnici, este gratuita, dar poate fi și platita de catre solicitant, la alegerea lui,=vezi Ordin ANRE, nr. 17 / 2020.publicat în Monitorul Oficial,
Daca beneficiarul contractului intelege sa achite racordarea primeste banii inapoi in 5 ani.
Racordarea trebuie sa se faca in termen de 90 de zile de la momentul in care se obține autorizația de construcție,dar poate fi conditionata de catre executant de l;ipsa de infrastructura,vreme,sau alti factori independenti de vointa partilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important!!!!cât durează legal racordarea la rețeaua de electricitate ... Miha Stefan Miha Stefan Buna ziua!Am depus cerere de racordare la rețeaua de electricitate in luna Mai a anului trecut.Ni s-a spus că suntem clienți non-casnici, pentru că nu avem ... (vezi toată discuția)
Buna seara. in decembrie a intrat in vigoare legea 290/2020 prin ... s.sttefan s.sttefan Buna seara. In decembrie a intrat in vigoare Legea 290/2020 prin care racordarea la energie electrica este gratuita pentru consumatorii casnici. In urma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă am suportat din fonduri proprii racordarea ... Costi 71 Costi 71 Bună ziua! Dacă am suportat din fonduri proprii racordarea și branșamentul la rețeaua de gaze naturale îmi pot recupera banii înapoi sau măcar o parte? (vezi toată discuția)