avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Dacă am suportat din fonduri proprii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Dacă am suportat din fonduri proprii racordarea ...

Bună ziua! Dacă am suportat din fonduri proprii racordarea și branșamentul la rețeaua de gaze naturale îmi pot recupera banii înapoi sau măcar o parte?
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 21:38, 20 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform legii ar trebui să-i recuperați integral. Nu veți primi toată suma bani gheață, vi se va scade din abonamentul de distribuție.
Bun bun... Dar care sunt pașii?

eugenoctavian1968 a scris:

Conform legii ar trebui să-i recuperați integral. Nu veți primi toată suma bani gheață, vi se va scade din abonamentul de distribuție.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform ordinului 18 ANRE la gaze se restituie contravaloare unui bransament mediu. l a fel si la electricitate. În ATR trebuia sa va scrie asta.
Nu exista sa va recuperați banii integral. Doar la apa branșamentul ar trebuii sa fie complet gratuit iar la gaze si electricitate parțial gratuit conform ordinelor 18 gaze respectiv electricitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am următoarea situație. in vederea obținerii autorizației ... Hn1990 Hn1990 Salut, Am următoarea situație. In vederea obținerii autorizației de construire am obținut de la e-distributie muntenia aviz amplasament favorabil. Mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut ... Janina71 Janina71 Buna ziua! Fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut într-un bloc nou, iar în luna octombrie a depus o cerere de branșare la rețeaua de gaze, dar ... (vezi toată discuția)